Produse megaSun – aparate de bronzat megaSun

/Produse megaSun – aparate de bronzat megaSun

A fost intotdeauna ceva special sa ai in posesie un megaSun, si intotdeauna s-au gasit repede inventii de la KBL dar vedeti singuri. Bine ati venit in noua lume a megaSun-ului.
Acum si in Romania prin compania noastra aceste aparate de bronzat unice in lume, in fruntea tuturor aparatelor de bronzat, pe locul I mondial, cu un design si o tehnologie de neegalat va stau la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai mari satisfactii atunci cand intrati intr-unul din aceste aparate pentru o sedinta de bronzat, sau atunci cand va deschideti propriul studio de bronzat.

„Daca doriti ce e mai bun, atunci alegeti megaSun.”

  • Patru anotimpuri

    Scufundati-va intr-o mare de culori. Armonioasele culori schimbatoare, accentul de lumina al solarului scufunda cabina intr-o lumimna plina de viata. Simtiti culorile celor patru anotimpuri ale anului, caldura si lumina lor pe propria dumneavoastra piele si relaxati-va in confortabilele aparate.

    Schimbul de culori stimuleaza starea de bine a clientilor dumneavoastra si face ca sedinta de bronzare sa fie o experienta de neuitat. Primavara, vara, toamna si iarna traiti senzatiile luminii doar cu aparatele de bronzat megaSun.

    Urmatoarele modele sunt dotate cu fs: megaSun 5800, megaSun 6800, megaSun 7900 alpha..

  • ep

Salveaza aproximativ 33% din energie cu aceasta noua tehnologie. Oricum ep nu economiseste doar bani, cit te ajuta sa mentii creatia fierbinte la un nivel inalt, dar in acelasi timp reduce greutatea aparatelor.Greutatea seriilor noi megaSun 6800 si 7900 este aproape cu 100 de kg redusa.

  • Controlul automat al volumului

Controleaza volumul muzicii care ruleaza independent de nivelul ventilatiei. Permite celui care utilizeaza aparatul de bronzat sa aiba permanent un volum controlat. Acest lucru este super relaxant.

  • USB Audio

Aceasta functie exista doar la aparatelele megaSun si da posibilitatea clientului de a se conecta rapid si usor cu propriul USB-Sticks pentru a asculta muzica preferata.